Despre noi


Agenţia de turism Book & Travel, deţinătoare a site-ului travos, a fost fondată în Iaşi, în anul 2012 si s-a extins la Bucuresti in anul 2016. Avem sedii si in Brasov, Craiova, Galati, Focsani, Dorohoi si Chisinau.

Echipa noastră ştie că turiştii au propriile aşteptări şi standarde. De aceea, am creat o echipă capabilă să rezoneze cu toate nevoile celor îndrăgostiţi de vacanţe şi să-ţi pună la dispoziţie cele mai bune opţiuni pentru concediul tău.

De asemenea, ştim că viitorul turismului este în online. De aceea, pe lângă sediile care ne permit să ne vedem faţă în faţă cu voi, am dezvoltat şi platforma travos, care corespunde tuturor standardelor de performanţă pe care trebuie să le deţină un site de rezervări online. La noi, totul este foarte simplu: rezervi online, achiţi şi pleci în vacanţă!

Platforma travos este inovativă şi dedicată clienţilor noştri. Am înglobat în site sistemele de rezervări ale mai multor parteneri selectaţi cu grijă, pentru a-ţi pune la dispoziţie cea mai complexă platformă pentru toate tipurile de sejur: individual, charter avion, charter autocar, de grup etc.

Iată câteva motive care te vor convinge să călătoreşti cu noi:

  • Îţi oferim un concediu la cel mai bun preţ, pentru că verificăm totul cu atenţie. Tarifele afişate de noi includ toate costurile şi comisioanele asociate pachetelor turistice. Avem destinaţii multiple, încât putem să-ţi prezentăm o ofertă foarte variată, la cel mai bun raport calitate/preţ.
  • De asemenea, avem parteneriate alese cu grijă. Suntem siguri de profesionalismul partenerilor noştri înainte de a afişa ofertele pe site. Pentru noi, siguranţă confortului dumneavoastră este foarte importantă, iar pentru fiecare partener ne-am gândit la o serie de standarde pe care trebuie să le atingă.
  • Îţi punem la dispoziţie consultanţă turistică în timp real, atât prin intermediul chatului de pe site, cât şi la numerele de telefon afişate. Toată activitatea şi toată atenţia noastră îţi sunt dedicate, pentru că noi considerăm că este normal să fii bine informat asupra locului în care îţi vei petrece vacanţa şi a celor pe care vrei să le vizitezi, a modului în care te poţi distra şi a posibilităţilor de transport.
  • Îţi putem personaliza vacanţa aşa cum doreşti, astfel încât oferta noastră să ţi se potrivească pe deplin. Ne îmbunătăţim în permanenţă portofoliul de servicii, pentru a putea veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienţilor noştri.
  • Îţi punem la dispoziţie asigurări de călătorie complexe, dedicate nevoilor tale. Pentru city-break-ul tău îţi oferim o mare varietate de zboruri, pe măsura necesităţilor tale.
  • Dorim să îţi oferim un produs de încredere şi garanţia unor călătorii sigure şi confortabile. De aceea, îţi punem la dispoziţie cea mai bună şi mai sigură posibilitate de transport terestru şi aerian, iar serviciile de rent-a-car pot fi adaptate bugetului de care dispui.
  • Îţi oferim instrumente de plată diverse, ca să poţi alege ceea ce ţi se potriveşte: online cu cardul, cash la unul dintre sediile agenţiei noastre, transfer bancar şi depunere directă în cont.

Travos – cu dragoste pentru călătorul din tine!

Parerea clientilor despre serviciile noastre

8 sedii in Romania si Rep. Moldova