Despre noi


Agenţia de turism Book & Travel, deţinătoare a site-ului www.travos.ro, a fost fondată în Iaşi, în anul 2012 si s-a extins la Bucuresti in anul 2016. Avem sedii si in Brasov, Craiova si Galati.

Echipa noastră ştie că turiştii au propriile aşteptări şi standarde. De aceea, am creat o echipă care să poata rezona cu nevoile celor îndrăgostiţi de vacanţe şi care să-ţi poată pune la dispoziţie opţiuni variate pentru concediul tău.

De asemenea, ştim că viitorul turismului este în online. De aceea, pe lângă sediile care ne permit să ne vedem faţă în faţă cu voi, am dezvoltat şi siteul www.travos.ro unde poți vizualiza ofertele noastre proprii precum și ale partenerilor noștri.

Siteul nostru este inovativ şi dedicat clienţilor noştri. Am înglobat aici sistemele de rezervări ale mai multor parteneri, pentru a-ţi pune la dispoziţie o ofertă cât mai complexă.

Iată câteva motive care te vor convinge să călătoreşti cu noi:

  • Îţi oferim un concediu la prețuri competitive pentru că verificăm totul cu atenţie. Tarifele afişate de noi includ toate costurile şi comisioanele asociate pachetelor turistice. Avem destinaţii multiple, încât putem să-ţi prezentăm o ofertă variată, la un raport calitate/preţ cât mai corect.
  • De asemenea, am încheiat parteneriate alese cu grijă. Suntem siguri de profesionalismul partenerilor noştri înainte de a le afişa ofertele pe site. Pentru noi, siguranţa confortului dumneavoastră este foarte importantă, iar pentru fiecare partener ne-am gândit la o serie de standarde pe care trebuie să le atingă.
  • Îţi punem la dispoziţie consultanţă turistică în timp real, atât prin intermediul chatului de pe site, cât şi la numărul de telefon afişat. Toată activitatea şi atenţia noastră îţi sunt dedicate, pentru că noi considerăm că este normal să fii bine informat asupra locului în care îţi vei petrece vacanţa şi a celor pe care vrei să le vizitezi, a modului în care te poţi distra şi a posibilităţilor de transport.
  • Îţi putem personaliza vacanţa aşa cum doreşti, astfel încât oferta noastră să ţi se potrivească. Ne îmbunătăţim în permanenţă portofoliul de servicii, pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor turiștilor noştri.
  • Îţi punem la dispoziţie asigurări de călătorie complexe, dedicate nevoilor tale.
  • Îţi oferim instrumente de plată diverse, ca să poţi alege ceea ce ţi se potriveşte: online cu cardul, cash la unul dintre sediile agenţiei noastre, transfer bancar şi depunere directă în cont.

Travos.ro – cu dragoste pentru călătorul din tine!

Parerea clientilor despre serviciile noastre