Fise tehnice primite din partea furnizorilor pentru Hotel Palm Beach din statiunea Nisipurile De Aur, Varna, Bulgaria

Descriere servicii hotel

Din link-urile de mai sus puteti descarca descrierea unitatii de cazare si/sau a serviciilor la data primirii acestora din partea furnizorului (hotel sau partener). Aceste descrieri sunt valabile la data primirii acestora iar furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul documentelor in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal.

Book & Travel nu garanteaza ca informatia prezentata in aceste documente (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele), nu poate avea erori sau lipsuri.

Book & Travel nu-si asuma in niciun fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente in aceste documente. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la Book & Travel in ce masura informatiile prezentate sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru, Book & Travel este exonerat de orice raspundere.

Book & Travel isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul paginii de web travos.ro in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal.